Reparatie melden

Wanneer u reparatieverzoeken heeft voor uw huurwoning, kunt u deze indienen. Het makkelijkste gaat dat via de WocoAPP. U kunt dan direct een verzoek indienen, foto's toevoegen en we communiceren met u via de app hoe we vervolg geven aan uw verzoek. 

Download WocoAPP via:

Android downloadApple download

Liever niet via de app? dan kunt u ook het formulier reparatieverzoek invullen of contact opnemen via het algemene telefoonnummer.

Kijkt u wel eerst even in het onderhouds-ABC of u de klacht zelf dient te verhelpen?

Spoed reparatieverzoeken
In geval van spoedeisende klachten binnen en buiten kantoortijden kunt u het kantoor van Woningstichting Maasdriel bellen. Buiten kantoortijden, blijf aan de lijn want u wordt doorgeschakeld naar de meldkamer.

Klachten over uw cv-installatie of mechanische ventilatie
Voor reparaties aan de centrale verwarming/warmwatervoorziening kunt u rechtstreeks bellen met Kemkens, via telefoonnummer (088) 505 03 00. Ook voor storingen aan uw mechanische ventilatie mag u rechtstreeks met Kemkens bellen. Op de website van Kemkens kunt u opzoeken hoe u uw cv-ketel kunt bijvullen of hoe u uw radiatoren moet ontluchten. Gaat het om spoedeisende storingen, dan kunt u ook 's avonds en in het weekend bellen.

Verstopping riolering
Neemt u via de servicekosten deel aan het het rioolfonds, dan kunt u verstoppingen van het riool rechtstreeks melden bij Riool Reiniging Service (RRS), telefoon (073) 639 40 10. Niet-deelnemers van het rioolfonds kunnen uiteraard ook bellen maar de kosten komen voor uw eigen rekening.

Service-abonnement
Vanaf 1 juli 2016 kunt u bij ons een service-abonnement afsluiten. Kijk in het onderhouds-abc welke werkzaamheden onder het service-abonnement vallen. Wilt u een abonnement afsluiten dan vindt u hier alle informatie en het aanvraagformulier