Zonnepanelen
Zonnepanelen

Zonnepanelen bieden u als bewoner de kans om elke maand te besparen op de stroomkosten. En hiermee levert u tevens een bijdrage aan een beter milieu. 

 

Op dit moment bieden we de keuze uit 6, 8 of 9 panelen, waarbij u zelf kunt bepalen welk aantal het beste past bij uw verbruik. 

 

Voor het plaatsen van de zonnepanelen rekenen wij maandelijkse servicekosten. Hiermee betaalt u de investering die wij doen deels terug maar heeft u zelf ook direct profijt in uw lagere energiekosten.

Wilt u graag zonnepanelen neemt u dan contact met ons op via de WocoAPP of per mail. Of vul direct een aanvraagformulier in via deze site.

 

Let op: Als we zonnepanelen willen plaatsen dienen we rekening te houden met de geldende wet- en regelgeving. Dat betekent dat we niet zomaar en altijd zonnepanelen kunnen en/of mogen leggen om te voorkomen dat we de natuur zoals vogels en vleermuizen verstoren. We leggen alleen zonnepanelen in de 'leg periode' dit zijn in principe de wintermaanden november t/m februari.

Heeft u al zonnepanelen en zijn deze uitgevallen of is er iets kapot neemt u dan contact me ons op via de WocoAPP of per mail.